Okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi bölümü öğretmenlerinden Süheyla YEŞİLOĞLU YASAN tarafından eTwinning (Avrupa Okul Ortaklıkları) projeleri kapsamında seminer düzenlenmiştir

Okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi bölümü öğretmenlerinden Süheyla YEŞİLOĞLU YASAN tarafından eTwinning (Avrupa Okul Ortaklıkları) projeleri kapsamında yürüttülen

THE WORLD TRANSFORMING WITH THE CHANGING CLIMATE (DEĞİŞEN İKLİM DÖNÜŞEN DÜNYA) adındaki projemizle ilgili 21.03.2024 tarihinde saat 11:30-12:20 arasında okul konferans salonunda uzman konuk davet edilerek seminer düzenlenmiştir.

02.04.2024 44

Seminere okulumuz Coğrafya öğretmenleri Canan Havutça ve Aysel İlhan öğretmenlerimiz zümre olarak destekte bulunmuşlardır.

Projemiz kapsamında Doç.Dr. CEMAL ERDEM BEKAROĞLU Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Coğrafya Bölümü Bölgesel Coğrafya Anabilim Dalı hocamızı ağırladık.

Hocamız ;İnsan Gezegeni ve İnsan Çağı konusu kapsamında  “İnsan Gezegeni: Antroposen’i Nasıl Yarattık?” adlı sunumu gerçekleştirmiştir.

Seminere okulumuzun bütün 10. Sınıfları ve 11/B-C sınıfları öğrenci ve öğretmenleriyle katılmışlardır.

“İnsan Gezegeni: Antroposen’i Nasıl Yarattık?”  konusu kapsamında Doç.Dr. CEMAL ERDEM BEKAROĞLU hocamız şu konulara değinmiştir:

- Antroposen Nedir?

- Antroposen’in Tarihi

- Antroposen’i Nasıl Yarattık?

- Sonuç: Devam Eden Bir Öykü  gibi bilimsel verileri bizlerle paylaşmıştır.

Hocamıza katkıları için teşekkür ederiz.

02-04-202402-04-202402-04-202402-04-2024