TÜRKİYE ORMANCILAR DERNEĞİNİN DÜZENLEDİĞİ  "ORMAN´IN GİZEMİ" konulu  resim yarışmasına katılan öğrencilerimize katılım belgeleri geldi.

TÜRKİYE ORMANCILAR DERNEĞİNİN DÜZENLEDİĞİ "ORMAN´IN GİZEMİ" konulu resim yarışmasına katılan öğrencilerimize katılım belgeleri geldi.

TÜRKİYE ORMANCILAR DERNEĞİNİN DÜZENLEDİĞİ  "ORMANIN GİZEMİ" konulu  resim yarışmasına katılan öğrencilerimize katılım belgeleri geldi.

26.04.2019 489

Ankara ili sınırları içinde lise öğrencilerine yönelik düzenlenen teması "Ormanın Gizemi" olan ödüllü şiir ve resim yarışması ile çevre ve ormanlar konusunda öğrenciler arasında farkındalik oluşturulması, bilinç düzeyinin geliştirilmesi, orman, doğa ve çevre sevgisinin yayılması ve kökleşmesi amaçlanmıştır.

RESİM YARIŞMASINA KATILAN ÖĞRENCİLERİMİZ

TUĞBA ABUR     2. OLDU