Zübeyde Hanım Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi  eSafety Bronz Etiketi ile Ödüllendirildi

Zübeyde Hanım Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi eSafety Bronz Etiketi ile Ödüllendirildi

Okulumuz, Avrupa Okul Ağı (European Schoolnet) kapsamında e-güvenlik uygulamalarının akreditasyonu olan ve gerekli kriterlere sahip olunan kurumlara verilen eSafety Label Bronz Etiketine layık görülmüştür.

16.04.2024 48

www.esafetylabel.eu resmi sitesi üzerinden okullara ve kurumlara yönelik Avrupa çapında bir akreditasyon ve destek hizmeti olan eSafety Etiketi, eğitim ve öğrenim deneyiminin bir parçası olarak teknolojiye güvenli erişim için güvenli ve zenginleştirici bir ortam sağlamayı hedeflemektedir.Okulumuz European School Net desteğinde, güvenli internet kullanımında farkındalık oluşturan esafety label “e-güvenlik etiketi” aldı. Uluslararası geçerli olan bu etiket, okullara uluslararası platformlarda öncelik ve prestij kazandırmaktadır. Çevrim içi olarak eSafety Label’ın resmi adresi olan www.esafetylabel.eu üzerinden ulaşılan modül, okullar için Avrupa çapında bir akreditasyon ve destek hizmetidir.

Bu kapsamdaki çalışmaların değerlendirilmesi ile çeşitli puan aralıklarında etiketler verilmektedir.

16-04-2024